1. Ondernemen is een werkwoord

  Een eigen onderneming runnen betekent er elke dag opnieuw keihard voor gaan en uit moeilijke perioden opportuniteiten halen. 
   
 2.  Surround yourself with good people

  Het spreekt voor zich dat het als ondernemer belangrijk is om omringd te worden door de juiste mensen met expertise. Wie verder wil groeien, doet er goed aan om een breed netwerk uit te bouwen.
   
 3. Op het juiste moment, een juiste beslissing nemen

  Doe voldoende onderzoek en maak een gefundeerde keuze alvorens je een beslissing neemt.
   
 4. Durf de stap wagen naar ondernemerschap

  Sommige vrouwen hebben echt wel fantastische ideeën maar uit vrees voor wat er zal gebeuren durven ze de stap naar ondernemerschap niet te wagen. Ik geloof er honderd procent in dat je voor één bepaald doel moet gaan: ofwel als ondernemer, ofwel als bediende. Maar je moet een keuze maken. Bespreek eventueel met je werkgever of er mogelijkheden zijn tot loopbaanonderbreking om je dromen waar te maken.
   
 5. Laat je begeleiden en vraag voldoende advies

  Doe beroep op organisaties die je op weg helpen, neem deel aan een begeleidingstraject en vraag advies.
   
 6. The woman on the top of the mountain didn’t just fall there

  Je moet jezelf bewegen in de richting van je dromen, ook in moeilijke omstandigheden. Ondernemen is de manier om je dromen waar te maken. Opgeven mag niet in je woordenboek staan.
   
 7. Onderneem met je hart

  Doe beroep op partners die je dromen meehelpen realiseren. Een financiële instelling moet niet enkel bezig zijn met het cijfermatige, maar moet ook een luisterend oor hebben om je dromen mee helpen te realiseren.