Met naar verwachting 800 bezoekers, 35 exposanten en 30 gratis seminaries is Credit Expo de enige vakbeurs én het grootste evenement op het gebied van creditmanagement in België. Credit Expo brengt vraag en aanbod in één dag bij elkaar in een inspirerende omgeving door middel van een vakbeurs in combinatie met een kwalitatief hoogwaardig seminarieprogramma. Daarmee biedt Credit Expo de bezoekers een compleet overzicht van de Belgische markt voor creditmanagement en daaraan gerelateerde producten en diensten.

 

Meer dan een vakbeurs

Credit Expo wordt sinds 2015 jaarlijks georganiseerd door Next Level Academy in samenwerking met het Instituut voor Kredietmanagement (IvKM). De eerste editie werd bezocht door 600 creditmanagement professionals. De tweede editie groeide naar 700 bezoekers, en voor de derde editie in 2017 worden ruim 800 creditmanagers, debiteurenbeheerders en andere professionals verwacht. Credit Expo is meer dan een vakbeurs. Het vakinhoudelijke seminarieprogramma zal nog verder uitgebouwd worden. In deze gratis seminaries komen alle aspecten van het hedendaagse creditmanagement aan bod, gaande van data-analyse en innovatieve creditmanagement software, over het gebruik van handelsinformatie en kredietverzekering tot het minnelijk en juridisch incasso.

Credit Expo is aan het uitgroeien tot dé jaarlijkse afspraak voor de sector in België. Credit Expo 2017 staat volledig in het teken van het thema “creditmanagement in de digitaliserende economie”.

 

Digitalisering

De digitalisering van het vakgebied creditmanagement is in een stroomversnelling gekomen. Technologische ontwikkelingen op het gebied van Social, Mobile, Analytics en Cloud dringen diep door in alle geledingen van het vakgebied. De creditmanager transformeert tot een data-architect die ervoor moet zorgen dat de juiste data via diverse kanalen 24/7 beschikbaar is. Zowel intern als extern. Dit stelt organisaties voor grote uitdagingen. In welke technologie moet worden geïnvesteerd? Wat levert dat op? Zal de creditmanager door IT geleidelijk aan verdwijnen? Hoe zorgen we ervoor dat het menselijke aspect niet uit het oog wordt verloren? In diverse sessies worden bezoekers geïnspireerd om de juiste balans te vinden tussen mensen, processen en systemen binnen het creditmanagement van morgen. Vanzelfsprekend komt ook het thema GDPR aan bod in het seminarieprogramma.

 

Meer info en gratis registreren als bezoeker: www.creditexpo.be