FUNCTIEOMSCHRIJVING

  • Wij zoeken ambitieuze Project Managers die zelfstandig kunnen werken, zich kunnen vastbijten in een thema, creatieve ideeën kunnen koppelen aan de nodige sales om het project te doen slagen en die tegelijk graag deel uitmaken van een hecht team dat voluit gaat voor zijn doel.
     
  • Als Project Manager werk je een content marketing strategie uit voor één specifiek onderwerp. Je bent verantwoordelijk voor het tot stand brengen van een campagnewebsite gekoppeld aan een themabijlage van twaalf of meer pagina’s, die gedistribueerd wordt in sterke media zoals De Standaard, De Morgen, La Libre Belgique, La Dernière Heure en Trends/Tendances.
     
  • Het is aan jou om potentiële adverteerders te benaderen, onderhandelingen te voeren met vooraanstaande spelers in de markt en deals te maken. Om een zo goed mogelijke onderhandeling te kunnen voeren, zorg je ervoor dat jij weet wat er speelt in de wereld van jouw thema. Hiervoor doe je research en breng je de markt in kaart. Op basis van de trends en ontwikkelingen in de markt ontwikkel je de content van jouw campagne. Voor het schrijven van de artikels informeer en instrueer je de journalisten zo nauwkeurig mogelijk. Tot slot bepaal je samen met de designer hoe jouw bijlage er visueel zal uitzien.

PROFIEL

Ben je extravert, sta je stevig in je schoenen en laat je je niet snel uit je lood slaan? Koppel je deze eigenschappen aan een gezonde dosis ambitie, tonnen energie en een diploma hoger onderwijs? Dan ben je misschien wel dé ideale kandidaat voor deze job. Sales, marketing en communicatie-ervaring zijn een pro, maar niet noodzakelijk.

AANBOD

Mediaplanet is een echte businesschool voor starters. Zo wordt er veel tijd besteed aan persoonlijke ontwikkeling door wekelijkse salestrainingen, directe coaching en begeleiding. Naast een motiverend verloningssysteem biedt Mediaplanet een zeer jonge, energieke en professionele werkomgeving, waar veel ruimte is voor activiteiten buiten het werk om. Op termijn biedt deze internationale onderneming uitstekende carrièremogelijkheden, ook in het buitenland!

CONTACT

Daan De Becker
02/421.18.22 of daan.de.becker@mediaplanet.com
www.mediaplanet.com